Rekrytointi hakijoille

Meille on vuosien aikana kertynyt asiakkaiksemme erilaisia ratkaisumyyntiä tekeviä yrityksiä, jotka tarvitsevat uusia myyjiä epäsäännöllisen säännöllisesti. He eivät välttämättä rekrytoi avoimilla hauilla, vaan enemmänkin kontaktiverkostonsa kautta ajatuksella, ”jos hyvä tyyppi löytyy, niin palkataan”. Nämä ovat niitä kuuluisia piilotyöpaikkoja.

Oletko kokenut myynnin ammattilainen ja haluat vaihtaa työnantajaa syystä tai kolmannesta? Ole meihin yhteydessä ja kerro tilanteesi, niin varataan aika kalenterista syvempään keskusteluun ja lähdetään etsimään sinulle mieleisesi uusi myyjän pesti.

Oletko vielä kokemattomampi myynnissä ja haluat siirtyä vaativampaan yritysmyyntiin tai haluat vaihtaa alaa myynnin pariin? Yhteistyössä meidän kanssamme, voit saada koulutuksen ratkaisumyyntiin teoriatasolla ja käytännön valmennuksen oikeiden myyntiprojektien muodossa. Kun olet entistäkin osaavampi ja näyttänyt kykysi, rekrytoimme sinut eteenpäin asiakasyritykseen, joka tulee olemaan lopullinen työnantajasi.

Ole meihin yhteydessä, kerro tilanteesi ja tavoitteesi, niin varataan aika kalenterista syvempään keskusteluun ja lähdetään rakentamaan sinulle polkua ratkaisumyynnin maailmaan.

Heli Saario
045 8800 343

Ota Heliin yhteyttä ja kerro tilanteesi ja tavoitteesi.