Keitä me olemme?

Get Up Consulting Oy on ratkaisumyynnin konsultointiyhtiö. Autamme asiakkaitamme erilaisissa myynnin kehittämiseen liittyvissä asioissa, kuten myyntikoulutus ja -valmennus, myyjien suorarekrytointi, myyntiprosessit, myynnin johtaminen, uusasiakashankinta ja muut myyntiin, liidien hankintaan sekä menekinedistämiseen liittyvät projektit. Projekteja ja koulutuksia toteutamme koko Suomen mittakaavassa. Kauttamme voi kysyä myös kansainvälisesti toteutettavia myyntiprojekteja.

Mistä olemme lähteneet liikkeelle?

Get Upin toiminnan taustalta löytyy vuosien henkilökohtainen kokemus ratkaisukeskeisestä yritysmyynnistä, sen johtamisesta ja kouluttamisesta eri toimialoilta. Toiminta-ajatuksemme syntyi yritysten haasteesta poistaa myyjien tehottomat myyntitavat ja valjastaa heidät tehokkailla.

Mihin tähtäämme?

Jokaisessa yrityksessä toimiva ja tulosta tuova myynti muodostuu monen eri palasen yhteissummasta ajan kanssa. Palveluissamme yhdistämme myynnin eri osioita, jotta asiakasyrityksemme saa paremman lopputuloksen. Uskomme enemmä pitkäjänteiseen yhteistyöhön kuin yksittäisiin irrallisiin projekteihin.

Sami Martikainen
0400 586 454

Samilla on yli kaksikymmentä vuotta kokemusta ratkaisumyynnistä, myynnin johtamisesta ja kouluttamisesta sekä myyntiprosessien rakentamisesta. Hänen ymmärryksensä asiakkaiden käyttäytymisestä ja luovat ideansa myynnin toteutustavoista antavat asiakasyritykselle arvokkaita keinoja myyntitulosten parantamiseksi.

  • Uusasiakashankinta
  • Konsultointi
  • Kansainvälistyminen
LinkedIn
Heli Saario
045 8800 343

Heli on elementissään valmennustilanteissa ja haastaa myyjät pohtimaan toimintatapojensa tehokkuutta ja asiakaskokemusta tuoden uusia käytäntöjä myyjien työkalupakkiin. Rekrytointiprosessissa hän perehtyy huolellisesti kandidaattien ajatusmaailmaan ja myyntikokemukseen, ja pystyy antamaan hyvän kuvauksen asiakasyritykselle soveltuvimmista henkilöistä satojen ratkaisumyyjien rekrytointikokemuksen pohjalta.

  • Rekrytointi
  • Myyntivalmennus
LinkedIn